onlyfans
Uncategorized

Ce este platforma OnlyFans?

Platforma accesibilă de pe telefoane și calculatore, OnlyFans, este asemănătoare unei rețele de socializare, dedicată persoanelor care doresc să câștige venituri pasive lunar. Creatorii de conținut au diverse activități, de la publicarea de videoclipuri și poze, la promovarea unor anumite branduri, produse sau canale de social media, până la videoclipuri live sau mesaje cu susținătorii.

Trebuie menționat faptul că platforma OnlyFans este dedicată exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani, existând posibilitatea de a posta orice tip de fotografie sau videoclip.

Apasă aici ca să te înregistrezi pe OnlyFans!

Cum funcționează aplicația?

Fiecare persoană care dorește să acceseze platforma OnlyFans, trebuie să își facă un cont. După ce contul este verificat, se poate naviga în aplicație. Pentru a putea obține venituri, este nevoie de anumite modificări și de postări publicate.

Ce costuri există pe platformă?

Pentru a accesa platforma, nu există niciun cost. Totuși, pot exista costuri în momentul în care se dorește urmărirea sau  interacțiunea cu un creator de conținut. În primul rând, creatorii de conținut pot percepe o taxă lunară pentru a le accesa profilul, fiind de fapt o subscripție sau abonament. Dacă acel abonament este cumpărat, postările și interacțiunea cu persoana respectivă se poate face. Există și anumite reduceri ce pot fi făcute de către utilizatori, în cazul în care se dorește achiziționarea unui abonament pe mai multe luni (3 luni, 6 luni sau 12 luni). Reducerile pot varia între 5% și 70%. Există și cazuri în care utilizatorii se pot abona gratuit, dar trebuie să plătească pentru a vizualiza anumite postări, a participa la videoclipuri live sau a discuta în privat cu creatorul de conținut. Costurile sunt mai ridicate pentru aceste beneficii decât pentru un simplu abonament, pentru că se poate avea toată atenția creatorului de conținut. Spre exemplu, pentru fanii adevărați, există posibilitatea de a discuta în privat cu creatorul de conținut, de a face schimb de informații, poze și de a deveni prieteni. În orice moment se poate face o donație sau tips pentru creatorul de conținut, fără a primi ceva în schimb, scopul fiind de a demonstra susținerea față de persoana respectivă.

Platforma a început să crească odată cu apariția pandemiei de Covid-19, oferind posibilitatea utilizatorilor de a obține venituri pasive.

Astfel, OnlyFans este o platformă extrem de folosită în anul 2022, datorită siguranței informațiilor păstrate și a intimității oferite, neputând fi distribuite pozele sau videoclipurile postate. În prezent, platforma are peste 50 milioane de utilizatori, iar numărul continuă să crească, fiind o cerere extrem de mare, mai ales din partea creatorilor de conținut.

Apasă aici ca să te înregistrezi pe OnlyFans!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *